Lif Modelleri İlgi Çekici Şık 46 Örnek

Banyo içerisinde kullanılan güzel lif örnekleri, görünümleri ile hem banyo dekorasyonu için katkı sağlar hem de işlevsel açıdan gerekli bir üründür. Lif örneği konusunda bu modellerden yola çıkarak herkes çok özgün ve kendi tarzına uygun ürünler elde edebilir. Lif modelleri hazırlayan bireyler bu ürünleri sevdikleri ile de paylaşabilirler. Takım lifler en sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Örme tekniklerinin hazırlanması ile herkes pratik lif modelleri üretebilir. Bu içerikte değişik desenli, çiçekli ve büyük lif modellerini göstermek istedik.

1. Birbirini Tekrar Eden Renkli Desenler

2018 Lif Modelleri

Birbirini tekrar eden ya da tamamlayan desenler ile karışık lif örmek hem daha kolay hem de oldukça şık bir uygulamadır.

2. Kare Lif Denemesi Yapmak İsteyenler İçin

2018 Lif Modelleri

Kare lif çeşitleri, en kullanışlı modeller arasında yer alır. Bu örnekten ilham alarak küçük kare lif örneklerini örebilirsiniz. Bu örnekte mor renk kullanılarak küçük çiçekler eklenip son derece güzel bir lif örneği yqpılmış.

Farklı, modern, yeni ve kullanışlı lif modelleri yapılışı için bu örnekler çok fayda sağlayacak, bütün lif modelleri nasıl örülür bir fikir oluşturacaktır. Basitlerden başlayarak kendinizi geliştirebilir, daha özgün modeller denemeye de bir an önce başlayabilirsiniz.